Werkwijze

Weten wat u wilt.

Wij zijn thuis in de bedrijfstakken waarin onze klanten opereren. Vanuit die branchekennis weten we steeds precies de juiste expertise in te zetten. Maar zeker zo belangrijk: we zorgen ervoor dat we onze klanten kennen. Of het nu gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben.

De aanpak.

In een eerste gesprek inventariseren we uw mogelijkheden. We verdiepen ons in uw vraagstukken, verplaatsen ons in uw situatie en voelen aan wat u nodig heeft, van een scherp advies tot complete ontzorging. Op basis van een weloverwogen inschatting kunnen we u de meest geschikte advocaat als vast aanspreekpunt aanbieden. Het spreekt vanzelf dat deze advocaat een compleet team achter zich heeft dat ook voor uw belangen strijdt, en dat wij u steeds nauwkeurig op de hoogte houden van de jongste ontwikkelingen in uw dossier.

Onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag.

Poelmann van den Broek is als externe adviseur een mooie aanvulling gebleken op ons eigen juridisch team. Met specialistische kennis en zonder terughoudendheid om die kennis ook met ons te delen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mensen of wilt u
graag in contact komen met ons?